musical dress 1

maandag 9 maart 2015

Korenbloemen

Louisa dress uit compagnie M

Gisterenavond fietsten we naar huis na een feestje en m'n aandacht viel op een zonnig muurtje bij de pannenfabriek in Kortrijk.  Ik moest maar 1 maal vragen aan Lucie om haar jas en muts uit te doen (het was niet zò warm meer) en te poseren.   Ze doet dat zooooooo graag!
De stof komt van bambiblauw en het kleedje is al een paar weken geleden gemaakt, maar nu het voor de eerste maal dit jaar zo zonnig was én we een feestje hadden...  
Het patroon is trouwens de Lotta dress van Campagnie-M, die een beetje een te wijde pasvorm heeft voor m'n kleine meid, volgende keer toch wat aanpassen.

9 opmerkingen:

  1. Weeral zo'n mooie versie met een Bambiblauw paneeltje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Perfecte locatie.... je weet je dochter goed te fotograferen.
    Ze straalt in haar nieuwe jurk. supermooi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie Lotta, welke maat heb je gemaakt? Kan je me eventueel de maten van je dochter doorgeven per mail? Dan zal ik je een advies op maat sturen. Ik heb daarvoor de borstomtrek, de taille en de totale lengte nodig. groetjes! Marte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waw Marte, das zeer lief van je! Ik stuur je meteen een mail.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Annelies, ik heb jouw genomineerd voor de Liebster-award. meer lees je hier
    http://mamaknutseltweer.blogspot.be/2015/03/and-nominees-are.html
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi jurkje en meisje! Voor dit soort jurkjes zou ik graag een meisje hebben. Maar ik moet het met drie mannen in huis doen. (Ook wel leuk hoor! ;-) ) Dan maar jurkjes voor mezelf maken... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi jurkje en meisje! Voor dit soort jurkjes zou ik graag een meisje hebben. Maar ik moet het met drie mannen in huis doen. (Ook wel leuk hoor! ;-) ) Dan maar jurkjes voor mezelf maken... :-)

    BeantwoordenVerwijderen