musical dress 1

vrijdag 8 mei 2015

Een ananas voor de jarige

Dit jurkje hing al een tijdje in de kast, wachtend op een feestje.  Ik schreef er zelfs al een blogbericht over, m'n eerste welteverstaan.
Het was uiteindelijk toch niet zo een ideaal kleedje voor het lentefeest van ons neefje, wegens veel te koud en mottig weer die dag.

Stof voor durf het zelvers 2


Stof voor durf het zelvers 2Stof voor durf het zelvers 2

Gelukkig volgde er een ander feestje, eentje om te vieren dat Lucie 5 werd, eentje in het huis van oma (verbouwingen, weet je wel).
Een 5 jarige weet al heel goed wat ze wil, 'mama, ik wil ook een nachtkast naast mijn bed, ik wil een elektrische tandenborstel, een handpop en ik wil aardbeientaart eten en daarna naar de speelplaneet voor mijn verjaardag'.  Mja, een eigen willetje hoor, m'n kleine grote meid!

Stof voor durf het zelvers 2

Het jurkje zit als gegoten, supermooi met die blote rug en gouden randje... ze kan er mee zwieren als een echte prinses!
Broer Seb wou ook even op de foto.  Mooi koppeltje, zo met dat mintgroen.

Stof:  a nana's nude bij Petite Couture
Kousen: Collegien
Schoenen: Clarys bij Kat&Muis

3 opmerkingen:

 1. De kleuren van het nachtkastje, passen perfect bij haar outfit.
  Ik vond het nachtkastje een leuk geschenk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig weertje voor zo'n stralende jarige met prachtig zomers jurkje. Wat is het leuk dat Lucie al zo goed weet wat ze wil en ze heeft smaak, mooi kastje...en Sebje past natuurlijk volledig in het plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel schoon gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen